hoganwinkel2

Paul Hogan

 

 

 

 

 

 

Profile

 

Paul Hogan, de eerste speler uit Engeland die op een hele toevallige manier in contact kwam met ons. Hij zocht een sponsor voor Lakeside. Wij als klein dartshopje dachten, ach waarom ook niet. Leuk. Niet in de gaten hebbende dat Paul het tot de kwart finale zou schoppen. Kwart finale tegen Jelle. Wat was het spannend! (En alles live op TV.........met de badge van Ster Darts op zijn borst!)

Hierna werd er een contract getekend en bleven we Paul zijn sponsor. Zachtjes aan groeide dit uit tot een vriendschap ook met Angela, de vrouw van Paul. Zij waren de eerste die verbleven in wat toe wel op een hotel begon te lijken. Want Paul had veel vrienden, vrienden die ook hier wilden darten en logeren. Lieve vrienden, leuke vrienden en ach we hebben toch plaats genoeg. Waarom niet. Kom er maar gezellig bij!

We hebben weekenden gehad dat er op kantoor, in de woonkamer en overal mensen lagen te slapen. Want Paul maakte ook in Nederland veel vrienden. Vrienden die eigenlijk na afloop nog wel even wilden blijven hangen bij ons om nog even na te kletsen of een vriendschappelijk potje te darten. Ach, het kon allemaal. We hadden maar 1 voorwaarde, je houd van honden!

Vrienden zijn we nog steeds, al zien we elkaar niet zo vaak meer, maar Paul is een come back aan het maken. Hij gooit op het moment bijzonder goed. Hij is een gevaarlijke tegenstander. Hij MOET niet meer darten maar hij mag darten. Hij heeft weer plezier in het spelletje. Een spelletje waar hij goed in is. Paul komt in 2015 weer naar het Dutch Open Darts samen met Paul Gibbs.

 Ware Liefde?

Tja, ze zeggen dat ik een grote hond ben.......maar ik pas toch nog wel op schoot