b2dart_259806h

Tony West

 

  

 

 

Ja, wat moet je nog meer vertellen over Tony dan wat hij hieronder zelf geschreven heeft.
Eén anecdote wil ik jullie niet onthouden............ Winmau World Masters, Zijn pa en ik hadden gezegd dat ie voor de wedstrijd niet zoveel moest drinken. Dat deed hij ook niet. Speelde fantastisch tot hij de bordfinale verloor............En wie zijn schuld was dat? Juist van Pa West en mij....... Ja Tony, echt wel............LOL

 

 

Mijn naam is Tony West. Ik ben geboren op 07-07-1972 in een stad met de naam Waltham Abbey Essex Engeland. Ik dart met Red Dragon 24 gram pijlen. Toen ik ongeveer 4 jaar was ben ik begonnen met darten, in 1995 heb ik een ernstig ongeval gehad. Drie keer ben ik gestoken in mijn rug waarbij mijn long is geraakt. Dat was het moment dat ik besloten heb mijn levensstijl drastisch te veranderen. Ik besloot voor een café team te gaan spelen met de naam White Lions het team van mijn broer Steve.

Toen zag ik in dat ik goed genoeg was om het internationale circuit te gaan aflopen, ik had alleen nog een sponsor nodig om mijn reiskosten te betalen. Mijn doorbraak kwam na mijn finale plaats tijdens de Winmau World masters van 2002. Helaas verloor ik de finale van Mark Dudbridge, ik hield er wel een sponsor aan over. Het reizen kon beginnen en ik kwam tot de 2e plaats op de wereld ranking. In 2003 kwam ik opnieuw in de Winmau finale tegen Nederlander Raymond 'The man' van Barneveld die ik met 7-6 versloeg. Dat jaar kwam ik eveneens tot de 2e positie op de wereldranking. Vanaf dat moment kwam er een grote verandering in mijn dart carriere. Ik besloot in Nederland te gaan wonen, op dit moment woon in nog steeds in Nederland en dart nog zeer actief.

 Voor informatie en boekingen: www.tonywest.nl